深圳桑拿网体验报告论坛

搜索

[深圳桑拿] YJ #99北半球大 正到流鼻血。。。

新手上路

睇完呢张相都收到标题所讲嘅羊叫做让你 "半球" 啦。张相仲要系真空,无用手帮手夹架,正到流鼻血。。。
#99 入房报钟见真人,讲坚完全感觉唔到身材有咁劲,真系禾杆琴珍珠,按 part 1 好够力水,边按边吹水原来呢个妹纸经常做运动玩健身,身上可以话无多馀脂肪,连马甲线都飙埋出嚟,真系叹一句我地男人都无咁好恒心去玩健身,有时间都不如起多隻机。。。

part 1 尾段伸手入裤管玩下捻雀,一柱擎天先出去攞野,返嚟飞走上身所有障碍物,一对 D cup 大大白兔跳出来,我都打个突,睇到口水都流埋,点都要逼我转身试下佢BTMY喎,坚挺大玻做MY就系正,做得又好细心,连耳仔都照顾埋,转身再做MY玩两下夹肠,可以完全成条包晒,差啲俾佢夹爆,好彩忍得住,佢车 LIN仲要有一手,游返上黎,试下上路慢车到快车,再到货柜车,双手试下 D cup 豪华乃,手感极佳,一手揸唔晒,仲要有青根,梦一般嘅一对青根波在眼前,直头搞到依家写紧报告谂起都硬,最后叫妹纸配合我最爱嘅姿势,边开住货柜车,边单手揸玻,再温柔入裤内数住毛毛,落油一飞冲天

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

高级会员

呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵

中级会员