深圳桑拿网体验报告论坛

搜索

CP金莎航空母舰房685# 一边吹还发出银教s声

新手上路

有排时间冇去过CP偷跳了,记得金朗个Jenny招呼好好,介绍嘅妹纸FW都好好,啱好今天得闲黎到DG-就打电话俾 Jenny预订佐房间,叫Jenny帮我叫车下午3点黎火车站来接我,落佐火车出站由左边行100米左右直接行到中国边检,一眼就睇到一部黑色商务车上面写住金朗酒店,我同几位兄C一齐上佐车,司机马上起动车开去酒店了,火车站离酒店都好近,好快就到佐,Jenny嘅电话就打过黎了,叫我直接上五楼,我落车后上佐五楼,就马上睇到好热情的Jenny行佐过黎,带我到金鱼缸睇走秀,等佐一分钟,妹纸就一个个咁走入黎,里面睇到好多妹纸,玻大的,靓的,身材好的,Jenny同我地介绍佐价钱,我同几个LY们都睇中佐几个,最后我同几位C都将睇中嘅妹纸讲俾Jenny听,点知佢同我介绍685,也同另几位LY们介绍佐几个,好信佢一次就685号,之后选中嘅妹纸就带我们入房,我选择佐一间航空母舰房,坦白讲,我系第一次睇个航空母舰,啱开始入去冇乜感觉,行入房里面,啱坐低,里面的灯光就突然间关佐,里面好鬼黑,过佐一阵,只开佐一个细灯,妹纸就开始跳托依舞,睇到佢个眼神已经让我有一种情不自禁想行过去XX佢嘅冲动,最后都系控制吾住冲佐上去黎个墙艰式,之后佢将我勾引到航空母舰上面,将上面的倒挂金钩,佬汉退车,好多招式都做佐,感觉飘飘的,动作非常刺激俾我有种系船上ML嘅感觉晕妥妥的,做完一Q后妹纸还自动俾我黎个天使之呅,呢种感觉好爽,让我好感动。

过佐几分钟后妹纸带我去冲凉房同我洗G净,跟住就同我做FW……乜SHUI中宵同DL钻,最后妹纸还黎个深猴,一边炊还发出银教s声……啊……啊……!敎生好有右或力……终于系妹纸几次进攻下我忍吾住将千万子孙涉佐妹纸口入边,完事后妹纸将我引到幢上,跟住妹纸帮我 AM 同修指甲,好心细……然后用手抚mo我最闽赶部位,妹纸睇到我有佐感觉就马上用佢粉红嘅玻玻游荡我全身,舌投Qin呅我个ing ,还有手同脚,再黎一个360炊逍,又系深猴,我最锺意呢次,差吾多要涉果阵,我忍住佐,妹纸知我心意上T开战,大战佐几个回合后妹纸要求黎个观因座连呢招让我彻底的放松了,心淋今日真嘅冇白黎,最大嘅收获系航空母舰!值得一试,好快2个钟结束了,打开门就睇到Jenny已经系出边等小我,带我到休息厅倾倾闲计,饮嘢,问我FW怎么样,有乜建议可以提出,佢会马上改进,还透露佐金莎11月1开始有妹纸酒吧活动,所有酒都系免费,具体等到时黎到自己体验,一定系你淋吾到嘅疯狂都系呢个活动“妹纸酒吧”,睇黎金朗系以后都系我主场了,之后Jenny问我饿未,陪我去食嘢,我话吾使了……要返去了!Jenny马上帮我安排佐车,将我送到车上还叫我得闲帮佢宣传宣传,个人感觉还系值得帮佢宣传吓。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

新手上路

求联系方式

高级会员

921305245?!?!。。

金牌会员

Iddiiddikfofkfofofog

注册会员

二鱼iklili.l

注册会员

支持一个吧

注册会员

注册会员

bsbsbdbddbdbd

注册会员

你在哪呢现在还没好的好的

新手上路