深圳桑拿网体验报告论坛

搜索

再遇狮子扑兔之小蝴蝶 赵完唔够饱一定安哥

新手上路

最近在蒲友网包胶讲到天气不隐要加陪小心,但**行动已成习惯维有小心D,生保地方冇人带我都好少去。上个星期系主场夏洒简错件样靓身材正但咩都咪GA女结果跌钱,后尾再搵番件普通但有SERV GA补码可惜二餐都唔被影相所以冇出包胶……沙嘴百苦小红味做过都搵过好多次,到搵到开始时又好失望,因为样靓百苦系我至爱,可惜微玻又炊钟第一次搅到冇晒兴趣……

今日下午到左沙嘴又睇下有咩好食,嫲瞇话我搵过好多次个件湖北妹寻日番黎上班,真系令我喜出望外,因为上次赵完话过好少遇到咁好ISO ga女,上次包胶条 Link 如下……

见面先黎个抱抱,妹纸好似认得我,我话上次赵完佢摆个post被我影左一张相,个姿势就好似依天里面陈友亮摆过个狮子搏免咁,妹纸听完之之声笑左几下当堂记得曾经做过呢个动作……除3入去冲凉,先黎湿车几野,茶d简易佢就好似上次咁自动玻黎个一分钟前后Body马沙池,对乃虽然唔系好大但个种feel都好正,我就问佢以前系咪系CP SN做过识得呢d指定动作佢话系,我又问佢系咪个个客佢都咁做佢又话系,重话咁先至公平, 难得妹纸咁敬业几业,妹纸话去左朱海探Qin好耐冇上班寻日先到……
原来如此……佢讲咪信住先罗……

尚幢开始佢先乃我二个 Lin 头几野,唔使半分钟就直乃不见天,条利一落黎已经好爽大比拿原来都好闽赶架,又唔使半分钟就直接唅住个细爱系咁大大淡下下深猴咁上上落落,哗,好很爽呀,系冲凉个时被佢D Body 马沙池都搅到硬晒而家又大大淡直情雄风再现呀,叹左一陈上T转做主动好D,轮到我FW妹纸啦,过程都系过D,我上TA下挤放进去几十野转身就推佢车推得几野已经听到妹纸ga收音机声,自己又会自动和声起黎wor,见到个圆圆润润ga八月十五睇见都想咬佢一啖,推得几推就顺住个势压落去妹纸成个人反转咁训底被我系咁大大力臿呀偛,佢D呼吸声同收音机声都大左,但被我睇见佢只左手系度做小野播……

再睇真的原来妹纸被我大大力臿,cha 倒High左做埋我一阳指要做ga野自己自么wor,佢好似好辛苦咁讲叫我唔好停而佢只手指又不停咁么黎么去,呀,睇见咁ga样我信佢真系寻日先番黎而家先黎糕巢呢……

佢咁讲我当然要努D啦,自自然然咁加速起黎添,点知佢又上气唔接下气咁讲一齐黎糕巢好吗 ??哗……不得了,个细爱听到就马上作出反应而呢个反应竟然快过个脑,听到佢大垯生叫出黎自己又会自动和应WOR,呢餐超正因为佢感觉到我又感觉黎糕巢个一刻,一句形容就系“一气柯成咁吊”……

完事后被多三草野同佢讲下次会介绍D FD赵佢,不过要影番张相方便介绍,第一张OK啦到第二张走去后面想影个西,但被佢知道左佢就四肢Chou缩影到个月亮变左形……回程时见到间几大下GA理发店先剪个发,系店里面见到D人家佬嘙二乃女友都鬼咁好身材,可惜偷影唔到,再去到间十字ga店买番三张南光,每张$20,真系最平呢间啦,走人时系街度好留意D月亮,搅到个细爱又有反应添应该系食唔饱呀,赵完呢餐开胃左添……

走前系D巷转左几转,感觉真系天气不隐,好shao nu……有都系呢埋系D化妆店里面或者地面D屋度,完全冇话好似以前咁行黎行去……唔通系暴风雨前值……

坐大巴时同个FD通电佢都话想试,咁三日内一定安哥佢啦,到时边个先上好呢,唔怕丑咪二王一后啦,不过我就一定唔店, Chou签或者公字算啦……
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

金牌会员

一看这标题就是让我来报到的~  

金牌会员

努力~~各位。。。  

金牌会员

我靠,我都没去过呀。看样子去一趟也得好几千呀!!!下次有钱了得去一下。  

金牌会员

不怕天天没饭吃;只怕天天没PR。  

金牌会员

好像不怎么样的啊!  

高级会员

的心情大大开怀,出门口时仍在回味

金牌会员

有野都俾熟客了,点知你系咪放蛇啊  

金牌会员

多谢楼主分享,这个不知真假?  

金牌会员

一楼的位置好啊..