深圳桑拿网体验报告论坛

搜索

与偶像一悲一喜既CPWJ之行

新手上路

黎到相约好既日子星期三中午,同偶像踏上去CP既路上,本来纠结于开车定系坐和谐号,最终因为两个人都未试过和谐号,决定走去试试,然后就地铁到达东站,买票时候先知道要用有效证件先可以买票,偶像居然身份证同行驶证都无带,无奈之下我借左个行驶证比偶像碰碰运气买票,居然过骨·············

两点两到达CP,然后私的20鸡到达预约好既WJ,跟住平平无奇既恌妹纸,果度550,惨不忍睹,650勉强可以,750,除左身高就无咩,850只系见到2个,但系一D都唔标青,睇左三批,最后发现一个650既着警服系甘对我放电,本来想pass既但系见到距个样都OK,够瘦,目测162,但系各玻应该只有B,就见距甘落力放电,一于选距咯·····跟住就行上6楼开左个税晶房了

入到房个JS 就Yin声细气甘讲“你有没有看过张白痴跟陈冠西的艳照,现在我是张白痴,你是陈冠西”,好吧,听完之后我觉得呢个系我呢期听过最冷既冷笑话········然后JS着住纸付系度扭下扭下甘玩纸付右或,我只系咪住对眼望住距,心谂,好鬼无瘾·····但系又唔想距冷场,唯有银笑甘睇距表演,跟住距叫我爆距斯袜,里面系T字裤,跟住就甘揽住系铺幢癫来癫来,按照一般既情节发展,呢个时候应该系上T出第一税,但系G左十几分钟,我觉得有D好似天旋地转既感觉,可能系冬天无运动,血气唔够,唔理距出唔出到税了,我叫距起身一齐去冲凉吧,然后距准备既时候,我就系冲凉房洗洗条面,等左一阵先至清醒翻D············,JS叫我上氺牀FW,我话唔使了,就甘企系度冲冲得了,跟住距都好理解甘用花洒帮我洗身,又用D推拿精油帮我全身摩擦·········草草洗完,我地就翻尚幢,JS打开左ΑⅤ台,我顶,甘都叫ΑⅤ?,无论场面调度,起、承、转、合乜都无,画面中要系Yin暗系,睇到截图大家都会无兴趣求种既ΑⅤ,好吧,为左我唔会杨伟,我费事睇,斋听声算了·········,然后JS话帮我做FW,中拿埋个牌出黎,我话唔使了,你就帮我炊炊吧····炊多几下,貌似都系无咩feel,然后我就叫另转身,等我睇睇距细妹,JS都好配合,经过一番望闻问切之后,惊喜甘发现居然中系粉红色,矛好疏,外面一D都唔黑,然后就甘69了·······(话我重口味既可以唔使留言,其实我只系想等两个都feel既时候先G)JS号多氵·····G到距系我上面系甘扭个身,中要深猴····情到浓时,上T就甘G掂第一Q·····

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

金牌会员

Dududufioffofooglg

高级会员

要图要图哈哈

高级会员

阿拉侬来来来农民空间

注册会员

新手上路

ggukdddddhkddgu

新手上路

中级会员

中级会员

新手上路

QQ 776 775 829  出  良~~~家 ~~~学~~~生~~洗~~浴 ~~会~~所~~~~种~~~ 类~~型 L~~F 信~~息

QQ 776 775 829  出  良~~~家 ~~~学~~~生~~洗~~浴 ~~会~~所~~~~种~~~ 类~~型 L~~F 信~~息