深圳桑拿网体验报告论坛

搜索

淡水遇上"不漏洞拉"..可惜败兴而回!

新手上路

昨日要返厂做野, 上到就去拿拿声做哂D工作, 偷返几粒锺去轻松下啰, 4点几走人, 马上直奔最近的地方,  5点半左右到左DS!
本来去开嘉XX宫, 但系突然又想试下新场, 甘就走左去对面间新X源, 就系甘, 就发生左今次事件!

入到去个经理招呼都OK, 详细介绍呢到D收费同炊下税, 睇左3转, 每转10个左右 , 其中只有2-3个可食, 最后见个无工牌又大玻, 就拣左佢!
同妹纸上房途中, 佢就同我讲佢普通话好差, 甘我咪问佢: 你只系识讲家乡话架? 你那里的? 佢就答我: 我系越南人(不漏洞拉)!
果刻有谂过换, 不过6-7年前系CP, 识过个越南妹, 好好玩的, 下下自动玻, 下下都咬住去.. 心又再谂越南妹应该吾会太差, 所以无换!

入左房, 除衫冲凉, 服侍都OK, BT洗身样样都做到好足! 本来谂住KB, 可惜佢嘴上功夫生硬, 仲周不时用D牙刮到, 硬左之后, 只好向佢示意黎Q先, 好彩佢明白, 跟住就拖左我出去上返幢!
上返幢炊左几下, 就带TTA上, 点知坐左吾够5下, 佢训低示意男上, Lazy得佢呀, 又好男上几下, 即刻换狗仔, 下下申偛, 佢哎到好垯生, 佢越垯生,我越大力! 一轮冲刺后派彩了!
G完, 佢成条死尸甘摊系度, 我就吾理佢去冲下身, 出返黎之后, 佢仲摊系度, 我示意叫佢冲身! 佢就去左冲身, 佢行出黎之后, 就开始做FW!

DFW好鬼求其, 揼几下之后, 做MY, DL, 前后都吾够10分钟, 跟住就炊, 不过连BH都无! 炊到有反应, 就问我"炊枭ML.....炊枭ML" 重复问左几次, 我示意未得, 玩下玻, 指臿下先啦, 玩玻OK, 但吾比指臿! 又好. 我吾勉强女人! 佢见我停哂手就马上同我上T, 又讲"炊枭ML"! 真系比佢激死! 我发觉佢D普通话只系识几句 , 而"炊枭ML"讲得最多同最发音正确!!
呢次都系TA上先, 但系有进步, 10几下先训低, 男上了一轮之后, 由于时间隔得快,开始又D累, 放慢左之后, 有D不振作, 跟住我准备想训低叫佢炊返起, 就系呢个时候, 佢err左啖气出黎, 成阵饭菜味迎面而来, O shits, 成个人精神一振, 立即醒哂, 大脑完全可以控制返下身, 叫晓DD都系时候返屋企喇! 呢D味, 我真系顶吾顺..我就起身行去冲凉, 佢之后跟入黎, 都有帮我冲, 一齐冲完之后着衫走人!

今次白白浪费左我一次偷闲时间, 吾知我系吾好彩,定呢间场D女完全吾得, 搵D咩都吾识既外援返来撑场! 同条越南妹全情零言语交流, 唯有只用身体, 佢唯一可取既地方就系大玻同副架生好窄!

金牌会员

先看看怎么样!  

论坛元老

自然界不能由人类一厢情愿的方法来改良  

论坛元老

我来了~~~~~~~~~ 闪人~~~~~~~~~~~~~~~~  

论坛元老

这个贴不错!!!!!看了之后就要回复贴子,呵呵  

金牌会员

都是那么过来的  

金牌会员

应该加分  

金牌会员

楼主继续啊,想学习你的一些成功经验!!  

金牌会员

孜孜不倦, 吾等楷模 …………  

论坛元老

还挺有文学气息的噢