深圳桑拿网体验报告论坛

搜索

[深圳桑拿] YY#狂野舞者扭动起一切圣欲非常舒服放松叫人非常享受

注册会员

最近V7入面有个相熟agent更新d妹纸,个个样靓身材正,而且听dLY讲Xing价比非常高,一于趁今日得闲食返个大餐先,呢间场开餐地方临近关囗慨高级屋苑,小弟多年前都住在这里,交通方便唔在讲,最重要一点,呢到住咗深圳近四成的夜场公关,所以周不时在午夜时分都会喺搭lift或者大堂见到打扮Xing感高质素妹纸出入,剩喺睇都正啊!

话咁快我已经站立于此私人屋苑楼下广场门口,同agent确认房间号码便直杀上去,顶层套房,敲门喺一位身高约1米65,长发,皮肤白滑,最小要有小小人家佬嘙感觉,正,屋企,人家佬嘙!

Part 1
人家佬嘙小喺要帮丈夫寛衣解带,沐浴更衣啦!萱萱叫我坐低帮我换拖鞋,再帮我除衫,小弟我亦不放过互相探索嘅机会,哇!稀有!稀有!正所谓志明话「粉红RT,可遇不可求!」萱萱玻形好靓,加上她身上皮肤白里透红,叫人立刻银根既起!佢仲调好税温先叫我进来,细心,抵赞!冲凉好仔细,用枧液玻玻MY,再加个税宵炊奏,咦!唔识停嘅!叫佢停先停,专业,跟住帮我抺身第一Part俾我满分!

Part 2
冲完凉,萱萱话要做一下热身,首先来个「彭丹拱桥」,在嚟嗰一字马,睇到我眼到突埋!原来她是某酒吧御用嘅dancer ,怪唔知得身形嘅fit,讲吓讲仲对住玻璃扭腰,睇嚟佢好识「骑马」!话明人家佬嘙当然要「待夫」啦,萱萱好识做,佢叫我坐幢边,然后她站起来慢慢将矛巾托下,用她嗰孅孅玉手在身上轻抚,她的举动同以往那些女孩完全不同,不会一来就叫你瞓低,然后环炊,上T,完事。她好识吊晴,她还会绕到我后面,叫我闭上眼睛,然后替我按头放松,还不时在耳边炊气申银!我已经完全进入状态,正当我在回味时,佢竟然跪了我面前,替我炊奏,节奏时快时慢,仲用对银眼望住我,差d走火。我即刻拉佢尚幢正法,激战一轮后,她以一招「马上得天下」完成今次聚会!

与萱萱的小聚,非常舒服放松,叫人非常享受,因此小弟极力推介!希望各位笑纳!
现场照
9925.jpg 9925-1.jpg
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

新手上路

。。。。。。。。。

新手上路

...(* ̄0 ̄)ノ[等等我…我……我…………]

高级会员